فروش عمده زردچوبه و قیمت عمده چوب( قلم) زردچوبه تازه

مرکز زردچوبه خرید و فروش عمده و جزئی و اطلاع از قیمت و همچنین فروش زردچوبه قلم (چوب) زردچوبه

فروش عمده زردچوبه و قیمت عمده چوب( قلم) زردچوبه تازه

مرکز زردچوبه خرید و فروش عمده و جزئی و اطلاع از قیمت و همچنین فروش زردچوبه قلم (چوب) زردچوبه

مرکز زردچوبه خرید و فروش عمده و جزئی و اطلاع از قیمت و همچنین فروش زردچوبه قلم (چوب) زردچوبه

طبخ میگو و کاهو بریانی

آموزش آشپزی و طبخ میگو و کاهو بریانی

 دشواری تهیه : آسان  زمان تهیه : ۲۰ دقیقه  تهیه برای : ۲ نفر

مواد لازم برای تهیه میگو و کاهو بریانی

روغن زیتون ۱/۴ فنجان
میگو ۱ بسته
پنیر پارمسان ۱/۴ فنجان
کاهو ۲مغز
لیموترش تازه ۲ عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه میگو و کاهو بریانی

  • در یک کاسه کوچک ۴/۱ فنجان روغن زیتون و ۲/۱ نمک را ریخته و باسرعت با هم مخلوط کرده و کاهو و میگو را در آن قرار می‌دهیم.
    روی ۴ سیخ فلزی ۱۰ سانتی میگو ها را قرار داده و بین هر میگو ۴/۱ اینچ فاصله زغال چوب را برای کباب کردن آماده می‌کنیم.
  • میگو ها را برای مدت ۴ تا ۸ دقیقه یا تا زمانی که کدر شود روی آتش مستقیم قرار می‌دهیم. بعد آن را می‌چرخانیم تا قسمت پشت آن نیز پخته شود.
    بعد کاهو راروی آتش مستقیم به مدت ۲ تا ۴ دقیقه یا تا زمانی که نشانه های پلاسیدگی روی آن ها دیده شود قرار می‌دهیم.
  • کاهو را در کاسه قرار دهید و میگو هارا از سیخ در آورده و در کنار کاهو بچینید و کم کم پنیر پارمیزان رنده شده را روی آن بپاشید.
  • روغن زیتون را به آن اضافه کنید و روی آن ها نمک و فلفل بپاشید و سرو کنید.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی