طبخ املت قارچ
- چهارشنبه, ۹ تیر ۱۴۰۰، ۱۰:۵۴ ق.ظ
آموزش آشپزی و طبخ املت قارچ
دشواری تهیه : آسان | زمان تهیه : ۱۰ دقیقه | تهیه برای : ۴ نفر |
مواد لازم برای تهیه املت قارچ | |
---|---|
تخم مرغ (زرده و سفیده) | ۴ عدد |
نمک | ۱/۴ قاشق غذاخوری |
شیرکم چرب | ۲ قاشق غذاخوری |
پنیر فتا | ۴۰ گرم |
فلفل سیاه | ۱/۴ قاشق چایخوری |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
پوره گوجه | ۱۰۰ گرم |
فارچ ورقه ای | ۵۰۰ گرم |
طرز تهیه املت قارچ
- سفیدههای تخممرغ و نمک را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.
آنگاه زردههای تخممرغ را همراه با شیر، پنیر فتا و فلفل سیاه مخلوط کنید و با همزن برقی بزنید تا حجمش دو برابر شود. - حالا قالبی را به قطر ۲۵ سانتیمتر، با روغن زیتون چرب کنید و مایه فراهم کرده را در آن بریزید و با حرارت ملایم بپزید تا تخممرغ ببندد.
سپس املت را در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد، بگذارید و به مدت ۵ تا ۸ دقیقه املت را بپزید تا طلایی رنگ شود. - اکنون پوره گوجه فرنگی، کدو و قارچ را به مدت ۱۰ دقیقه، بپزید.
حالا املت را در ظرف مناسبی بگذارید، یک نیمه از املت را روی نیمه دیگر آن برگردانید و مخلوط سبزی را رویش بریزید و همراه با آبلیموی تازه میل کنید.