ترشی انجیر
- چهارشنبه, ۹ تیر ۱۴۰۰، ۱۲:۲۶ ب.ظ
آموزش آشپزی و طبخ ترشی انجیر
دشواری تهیه : آسان | زمان تهیه : ۲۵ دقیقه | تهیه برای : ۱۵ نفر |
مواد لازم برای تهیه ترشی انجیر | |
---|---|
انجیر | ۲ کیلو |
شکر | ۷۵۰ گرم |
آب | ۱ لیوان |
دارچین | ۱ قاشق غذاخوری |
سرکه | به مقدار لازم |
طرز تهیه ترشی انجیر
- شکر، سرکه، آب و دارچین را در ظرفی جوشانده و انجیرهای شسته شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید مواد چند جوش بخورند.
- مواد را از روی حرارت برداشته و ۲۴ ساعت کنار بگذارید و این کار را ۳ روز تکرار کنید و روز سوم مواد را داخل ظرف مناسب ریخته و درجایی خنک قرار دهید تا ترشی خوب جا افتاده شود.