طبخ میگو و کاهو بریانی
- چهارشنبه, ۹ تیر ۱۴۰۰، ۱۲:۲۵ ب.ظ
آموزش آشپزی و طبخ میگو و کاهو بریانی
دشواری تهیه : آسان | زمان تهیه : ۲۰ دقیقه | تهیه برای : ۲ نفر |
مواد لازم برای تهیه میگو و کاهو بریانی | |
---|---|
روغن زیتون | ۱/۴ فنجان |
میگو | ۱ بسته |
پنیر پارمسان | ۱/۴ فنجان |
کاهو | ۲مغز |
لیموترش تازه | ۲ عدد |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه میگو و کاهو بریانی
- در یک کاسه کوچک ۴/۱ فنجان روغن زیتون و ۲/۱ نمک را ریخته و باسرعت با هم مخلوط کرده و کاهو و میگو را در آن قرار میدهیم.
روی ۴ سیخ فلزی ۱۰ سانتی میگو ها را قرار داده و بین هر میگو ۴/۱ اینچ فاصله زغال چوب را برای کباب کردن آماده میکنیم. - میگو ها را برای مدت ۴ تا ۸ دقیقه یا تا زمانی که کدر شود روی آتش مستقیم قرار میدهیم. بعد آن را میچرخانیم تا قسمت پشت آن نیز پخته شود.
بعد کاهو راروی آتش مستقیم به مدت ۲ تا ۴ دقیقه یا تا زمانی که نشانه های پلاسیدگی روی آن ها دیده شود قرار میدهیم. - کاهو را در کاسه قرار دهید و میگو هارا از سیخ در آورده و در کنار کاهو بچینید و کم کم پنیر پارمیزان رنده شده را روی آن بپاشید.
- روغن زیتون را به آن اضافه کنید و روی آن ها نمک و فلفل بپاشید و سرو کنید.