طبخ املت کبابی
- چهارشنبه, ۹ تیر ۱۴۰۰، ۱۲:۲۸ ب.ظ
مواد لازم برای تهیه املت کبابی | |
---|---|
تخم مرغ | ۴ عدد |
گوجه | ۴ عدد |
نمک و فلفل و روغن زیتون | به مقدار لازم |
طرز تهیه املت کبابی
- سر گوجه فرنگیها را جدا کنید و درون گوجهها را خالی کنید اما تا حدی که تخمهای گوجه فرنگی خارج شود و گوشت آن باقی بماند.
درون گوجهها نمک و فلفل بپاشید، کف سینی فر را چرب کنید سپس گوجهها را کف آن بچینید و درون هر گوجه۱دانه تخم مرغ بشکنید. - سینی را درون فر قرار دهید و اجازه دهید با حرارت فر گوجهها کبابی و نرم شوند و تخم مرغها بپزند پس از آماده شدن سینی را از فر خارج کنید و مقداری روغن زیتون یا کره روی تخمها بریزید و با نان سرو کنید.