فروش عمده زردچوبه و قیمت عمده چوب( قلم) زردچوبه تازه

مرکز زردچوبه خرید و فروش عمده و جزئی و اطلاع از قیمت و همچنین فروش زردچوبه قلم (چوب) زردچوبه

فروش عمده زردچوبه و قیمت عمده چوب( قلم) زردچوبه تازه

مرکز زردچوبه خرید و فروش عمده و جزئی و اطلاع از قیمت و همچنین فروش زردچوبه قلم (چوب) زردچوبه

مرکز زردچوبه خرید و فروش عمده و جزئی و اطلاع از قیمت و همچنین فروش زردچوبه قلم (چوب) زردچوبه

تهیه لقمه شوید

آموزش آشپزی و طبخ لقمه شوید

 دشواری تهیه : آسان  زمان تهیه : ۲۰ دقیقه  تهیه برای : ۴ نفر

مواد لازم برای تهیه لقمه شوید

مرغ پخته و نگینی به مقدار لازم
سیب زمینی آب پز و ریز شده به مقدار لازم
شوید به مقدار لازم
سس مایونز به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه لقمه شوید

  • اینجا نسبت مواد به خودتان بستگی دارد بهتر است مرغ بیشتر از بقیه باشد.
    مرغ را می پزیم نگینی خوردش می کنیم و سیب زمینی ها را هم به همین صورت، سپس نگینی می پزیم بعد مرغ و سیب زمینی را مخلوط می کنیم. به آن ها نمک و شوید و سس مایونز می زنیم.
  • داخل نان باگت می گذاریم و برش عرضی می دهیم.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی