اگر بدنبال خریدار زردچوبه بصورت عمده هستید،مرکز بازار ادویه جات ایران آماده همکاری در زمینه خرید و فروش ادویه جات میباشد.ما خریدار زردچوبه و سایر ادویه جات شما نظیر دارچین ،پودر کاری ، هل سبز ، فلفل و … هستیم.در صورت تمایل به همکاری با ما ، شماره زیر تماس بگیرید
شماره ی تماس : 09120155387
آنچه که یک خریدار زردچوبه باید بداند
زردچوبه از گیاهی شبیه به زنجبیل بدست می آید و در کشور هندوستان می روید .نیجریه ، پاکستان ، تایلند ، بنگلادش و چین دیگر تولیدکنندگان ادویه ی زردچوبه می باشند.
بیش از یک تن برای تولید جهانی زرچوبه به ثبت رسیده است و کشور هندوستان ، 80 درصد از این تولید جهانی را در اختیار دارد و فقط 60 درصد از صادرات جهانی را در اختیار دارد
سریلانکا ، انگلستان ، ایران ، ژاپن ، امارات متحده عربی ،کشور های شمال آفریقا و خاورمیانه از کشور های واردکننده ی اصلی این ادویه ی مشهور در دنیا هستند.
در رده ی “لیلیوپسیده” ها قرار دارند و زیررده ی زنجبیل وارها هستند.
این ادویه از “Curcuma longa” نشأت می گیرد و یکی از اصلی ترین قسمت پودر کاری را تشکیل می دهد.
ادویه زردچوبه به دمای 20 الی 30 درجه سانتیگراد و آب و هوای مرطوب با بارندگی زیاد نیاز دارد و از این رو ، در کشور هندوستان “جنوب آسیا که این شرایط آب و هوایی را دارا می باشد” به خوبی رشد میکند و اکنون بزرگترین تولیدکننده ی زردچوبه در دنیا می باشد.
زردچوبه به دلیل داشتن گنج درصد روغن و پنج درصد اسانس ، به نور مستقیم و گرما،رطوبت هوا و اکسیژن بسیار حساس است و حتما باید در شرایط مناسب نگهداری شود.اگر شرایط آن نامناسب باشه ، عطر و طعم خود را از دست می دهد.
بنابر این برای نگهداری از زردچوبه و ادویه جات حساس مانند دارچین به رطوبت هوا ، استفاده از از ظرف هایی که هوا،رطوبت و نور نتواند به آن نفوذ کند ، پیشنهاد می شود که استفاده کنید.
پس از خرید زردچوبه حتما به این نکات توجه کنید
زردچوبه باید دارای بافتی نرم و به صورت پودر و یکنواخت باشد،به طوری که تمامیه ذرات آن از الک 300 میکرونی رد شده فاقد ذرات خارجی نظیر برگ ،سنگ ، حشره ،خاشاک و تخم حشره باشد.
این ادویه نباید بوی کهنگی بدهد و باید یک رنگ زرد را به صورت یکنواخت دارا باشد.به صورت کلوخه شده و به هم چسبیده شده نباشند.
تقلب در ادویه جات موضوع تازه و جالبی نیست
.اغلب،بیشتر تقلب ها، به علت داشتن سود بالا در زعفران صورت می گیرد ، اما در مورد زردچوبه هم این تقلب ها صدق می کند.
افزودن خاک ، شن ، خاک آجر ، شن های زرد رنگ با بافت سخت و قابل تشخیص، نان و آرد و … به عنوان موارد تقلبی در تولید این محصول حساب می شود.
منبع : سایت ادویه ایران